Klub mladého diváka očima „prváka“

Když k nám poprvé přišla paní učitelka s možností cestování ve volném čase do divadel a na různá představení, absolutně nikdo nejevil sebemenší zájem.

Po čase se pár jedinců přeci jen začalo o tuto akci více zajímat. Zjistili jaké jsou výhody a jaké nevýhody. Já osobně jsem se také zajímal a pořád váhal, jestli jezdit, nebo radši zůstat doma.

Když jsem zjistil, kolik divadlo stojí a jak často se bude jezdit, převážily pozitivní pocity. I přes nevýhodu zkráceného volného času jsem si řekl, že mi to stojí za to. Nakonec se od nás ze třídy přidalo i pár dalších jedinců. Nikdy předtím mě divadlo moc nezajímalo, ale řekl jsem si, že to zkusím.

Jako první jsme byli v Divadle v Dlouhé. Hráli se Tři mušketýři. Když jsem zjistil, že celé vystoupení bude trvat 3 hodiny, myslel jsem si, že to tam nevydržím a že se tam budu hrozně nudit.

Cesta do divadla byla super. Všude panovala skvělá nálada. V divadle to bylo hezké. Vše bylo nové a nově rekonstruované. Když představení začalo a pomalu se rozvíjel děj, zamyslel jsem se a řekl si, že jsem udělal výbornou věc. Celé vystoupení bylo vtipné a vůbec jsem nepomyslel na nějakou nudu. Tři hodiny utekly ani jsem nevěděl jak. Ostatní byli také nadšeni.

Nikdy by mě nenapadlo, že by divadlo mohlo být tak zábavné. Těším se na další představení.

divadlo03