administrative docsadministrative docs

Maturitní ples „superhrdinů“

V sobotu, 6. února 2016, se konal maturitní ples tříd 4. A a 4. B, který byl rovněž již dvacátým jubilejním plesem Obchodní akademie Neveklov. Akce se uskutečnila v prostoru kulturního centra v Benešově, jehož areál zdobily krásné dekorace v duchu „superhrdinské“ tematiky. Slavnostní akcí nás provázel pan Vojtěch Bernatský a skupina Unisono.

Maturitní ples zahájila proslovem paní ředitelka a zástupci z řad studentů, slavnostní úvod obstaral celý večer vtipem oplývající moderátor.

Po slavnostní části jsme se dostali k té, na kterou spousta návštěvníků, zejména z řad příbuzenstva a nejbližších přátel maturantů, netrpělivě čekala, a to k slavnostním nástupům a šerpování budoucích maturantů.

Poté, co si již každý z nás hrdě nesl na své hrudi šerpu, jež nám po celý večer zajištovala zvláštní pozornost, přišel slavnostní přípitek a následně zlatý déšť. V tuto chvíli nastala v sále volná zábava, na tu se naopak těšili zejména studenti, ze kterých tímto okamžikem spadl snad veškerý stres, který maturitní ples bezpochyby doprovází. Jen na tři maturantky, nesmírně odhodlanou paní profesorku a jednu žákyni ze třetího ročníku moment klidu stále ještě čekal. Před půlnocí přišlo pro všechny v sále velké překvapení, a to jejich kankánové vystoupení. Všech pět účinkujících sklidilo za své taneční vystoupení zasloužený potlesk.

Vrcholem večera bylo zábavné půlnoční překvapení, které secvičily obě maturitní třídy.

Během celého večera bylo v areálu možné zakoupit bohatou tombolu a plesáčky.

Všem, kteří se účastnili našeho velkého dne, tímto děkujeme a doufáme, že se náš maturitní ples vydařil podle všech očekávání.