administrative docsadministrative docs

Den, na který se nezapomíná aneb maturitní ples Obchodní akademie Neveklov

Sobota 1. února 2014 se stala naším nezapomenutelným dnem. Po dlouhých a úmorných přípravách nastal ten očekávaný den D. V 19:30 hod. byl ples zahájen slavnostním proslovem ředitelky školy Mgr. Soni Veisové.

Po proslovu si rodiče a přátelé mohli prohlédnout perfektně nacvičený nástup, za který vděčíme Renatě Mošničkové. Nástup probíhal, stejně jako celý ples, v tématu nebe a peklo, vždyť ples nám moderoval samotný Anděl (moderátor Kiss Jižní Čechy).

Konečně si každý ze studentů čtvrtých ročníků došel pro svou šerpu a tím jsme se oficiálně stali maturanty. Po přípitku a zlatém dešti nastala volná zábava, kdy se každý mohl předvést na tanečním parketě. V průběhu večera si všichni přítomní mohli zakoupit plesáčky třídy 4.A a 4.B a  ďábelskou tombolu, která byla plná zajímavých výher. Vrcholem večera bylo půlnoční překvapení. První část se nesla v duchu tématu plesu a další část byla obohacena o taneční vystoupení z Pomády ukončeného polštářovou bitvou. Doufáme, že si u maturity povedeme stejně dobře jako na plese u baru a všichni tu obávanou zkoušku složíme bez problémů

Ples2014 00