administrative docsadministrative docs

MANUÁL k plnění sportovní praxe - pouze BIATLON!

Sportovní praxe "BIATLON" se účastní vybraní žáci z 2.A a 3.B oboru Sportovní management.

 Všechny potřebné dokumenty, jako jsou: manuál praxe, instrukce k vypracování zprávy z praxe, ukázka zprávy z praxe, mapky orientace v Jablonci, naleznete na disku R:\Rasovsky\Praxe-biatlon!!

 

1.část - Ekonomická část praxe 18. - 22. 5. 2015

Místo: Český svaz biatlonu, U Pergamenky 3, 170 00 Praha 7 - Holešovice

Spojení: Zastávka tram 14,14,24 Ortenovo náměstí, metro Nádraží Holešovice (poté pěšky)

Začátek: v pondělí 18. 5. v cca 8,00 na svazu (bude upřesněno v týdnu 11. - 15.5.)

Konec: v pátek 22. 5. v cca 14,00 na svazu (bude upřesněno 18.5.)

Průběh praxe:

Žáci docházejí každodenně na sídlo svazu dle přesných instrukcí, které se dozví první den praxe. V úterý je pro žáky nachystán speciální program (návštěva FTVS UK a beseda s trenérem biatlonu SK ROVER Praha), jelikož v tento ten budou všichni zaměstnanci ČSB připravovat vyhlášení biatlonisty roku. Speciálně na úterý dostanete přesné pokyny ve čtvrtek 14.5. u uč. Rašovského. Další dny již probíhají dle instrukcí svazu.

Žáci jsou povinni si vést deník praxe (ten mají stále u sebe a zapisují si vše, co se v danou chvíli na praxi dozvěděli - nebojte se ptát!). Dle pokynu uč. Rašovského vypracují závěrečnou práci na základě svých poznámek.

2.část - Sportovní část praxe 25. - 29. 5. 2015

Místo: Gymnázium Dr. Antona Randy, Jablonec n.N., p.o., Dr. Randy 13, 466 01 Jablonec n.N.

Doprava: vlak z Benešova 25.5. v 6,50 hodin směr Praha hl.n., poté přesun metrem na Černý Most (metro C a pak B) a v 8:15 odjezd autobusem směr Jablonec n.N. (dopravu autobusem si předem rezervujte!!)

Průběh praxe:

Po příjezdu do Jablonce n.N. autobusové nádraží pokračujete se ubytovat na adresu Domov mládeže při Střední škole řemesel a služeb Jablonec n.N., Smetanova 66, 466 01 Jablonec n.N. (najděte si na mapě předem!). Ubytování zajistí Matěj Hašek (instrukce předá 14.5. uč. Rašovský). Po ubytování a dle pokynů, které budou upřesněny nejpozději 25.5., se dostavíte na Gymnázium (adresa výše). Tam Vás již bude čekat trenér biatlonu Mgr. Karel Soukal nebo trenérka pí. Gabriela Soukalová. Další průběh praxe si již pak budete domlouvat přímo s nimi. Opět si veďte pečlivé záznamy. Praxe končí 29.5. dopoledne. Poté vypracujete rovněž práci dle pokynů uč. Rašovského.

Přeji příjemnou, zábavnou a hlavně naučnou PRAXI!!

uč. Rašovský - vedoucí praxí "BIATLON"