administrative docsadministrative docs

Lyžařský kurz Harrachov 2015

Ve dnech 21. – 28. 3. 2015 se část žáků prvních ročníků OA Neveklov posílená o pětici budoucích zdravotnic ze SZŠ v Benešově zúčastnila zimního kurzu v penzionu Sunski v Harrachově.

lvk2015Díky ideálnímu počasí z počátku týdne si všichni účastníci mohli užít dosyta sjezdovek, na konci zimní sezóny téměř prázdných, ale také běžek, na které budou mnozí jistě vzpomínat mnohem déle.

Kromě této hlavní náplně došlo také na zpestření průběhu kurzu prostřednictvím fotografické poznávací soutěže v rámci oddychového půldne bez lyží. Naopak celodenní výlet na běžkách na Dvoračky vyžadoval od části osazenstva maximální fyzické i duševní úsilí.

Ke konci týdne vyplnily modrou oblohu mraky a několik nočních přeháněk vylidnilo kopec tak, že jsme mohli uspořádat i dopolední slalomový závod a poslední odpoledne vyplnilo několik dobrovolníků i snowboardingem.

Přes veškerá úskalí a nebezpečenství spojená s pobytem a pohybem v horském terénu opouštěli všichni účastníci v pátek sjezdovku až těsně před zavírací hodinou a po svých.

P.S.: Klidně si ještě zatleskejte!

Prohlédněte si pár dalších obrázků v naší fotogalerii.