Zástupci Pioneer Investments opět zavítali na OA Neveklov aneb o krok blíže ke zvládnutí finanční gramotnosti

PioneerInv01V pátek 1. března 2013 k nám na Obchodní akademii Neveklov po roce opět zavítali zástupci původně americké finanční firmy Pioneer Investments – Ing. Roman Dvořák, analytik Pioneer Investments, Tereza Sedláčková, Relationship manažer a ředitelka marketingu Ing. Dana Řezníková. Tato společnost se zabývá investičním řešením pro podniky i fyzické osoby. Žákům čtvrtého ročníku přijeli přednášet o možnostech investování i v době ekonomické krize, která zasahuje každého z nás.

PioneerInv02Se zajímavě připravenou prezentací před žáky předstoupil Ing. Roman Dvořák. Žáky seznámil s důležitými pojmy z oblasti investování, přednášku prokládal zajímavými komentáři a dotazy, které směřoval do pléna žáků. Za správnou odpověď vždy následovala drobná věcná odměna s logem firmy. V průběhu času odměněných přibývalo a žáci se dozvěděli řadu zajímavých informací z praxe.

PioneerInv04Na závěr zástupci Pioneer Investments zapojili žáky do připravené vědomostní hry, 3 týmy se pustily do boje o prvenství, které vítězům přineslo další drobné dárky. Nám všem, kteří jsme měli možnost se tohoto setkání zúčastnit, to přineslo řadu informací a nový pohled na možnosti investování a zhodnocení svých prostředků.